Baitholder

Hvordan bruke en agnskalle:

Tre sena eller fluorcarbon (Se gjerne vår Platil Ghost) igjennom et eller noen av hullene på siden av hodet på agnskallen. Det vanligste er å bruke de midterste hullene på en av sidene på agnskallen. Men også det fremre hullet midt bak på skallen kan fungere bra. Tre igjennom den medfølgende silikontuben og fest den til siden (piggen) på hodet. Knyt deretter fast trebelkroken (Vi har kvalitetskroker fra Gamakatsu, Mustad og Hurricane) i enden av sena/florcarbonen.
Ta en agnfisk av passe størrelse og sett i agnskallen. Deretter fester du den ved å tre en tannpirker gjonnom hodet via hullene i siden på agnskallen. Da låses hodet til agnfisken fast i skallen. Klipp vekk det overflødige av tannpirkeren. Fest deretter den ene kroken i treblekroken i fisken litt forran sporen (Den siste tredjedelen av agnet). Stram deretter opp snøret, slik at agnfisken får en svak bue. Silikontuben vil sørge for at bøyen på fisken vil forbli i ønsket posisjon. Test deretter agnets bevegelser i vannet ved siden av båten. Om agnet spinner for fort eller for sakte,justerer du ved å endre kurven på agnfisken.
Anbefalt hastighet er ca. 2 kilometer i timen. Sett opp agnfisken, slik at den beveger seg i sirkler. Normal hastighet er 1-2 runder pr. 2 sekunder.
Jackpot finnes i 3 størrelser. Liten, medium og magnum. Liten passer agnfisk i området 8-13 cm. Medium passer i området 12-18 cm. Magnum er for de virkelig store agnfiskene i størrelse 17-25cm.
Jackpot brukes mye til trolling etter ørret og laks. Men gjør gjerne et forsøk etter f.eks. kveite. 
Sjekk youtube.com og fishinno.fi for tips/video.